• Hent den seneste kopi af Gartner's Magic Quadrant for
  Security Information and Event Management, 2018.
  Sammenlign leverandører og tjek tendenser i SIEM-landskabet.
 • Jeg bevæger mig som skyggen
  i natten i dit netværk Fang mig, hvis du kan.
  banner1
 • banner1
  One-stop solution to all Log Management and
  Active Directory Auditing needs.
  Download
 • Forståelse af UEBA: Hvordan maskinlæring hjælper med at
  sikre din virksomhed
 • banner2
  Automatisér logadministrationsprocessen med EventLog Analyzer.
  Insaml, overvåg, analysér, korrelér og arkivér logdata centralt fra kilder på tværs af netværket
  Download 
 • banner2
  Overvåg Active Directory-ændringer i realtid med ADAudit Plus
  Overvåg kritiske Active Directory-ændringer og privilegerede brugeraktiviteter i realtid
  Download 

Hvad er Log360?

Log360 er din one-stop løsning til alle udfordringer med log-styring og netværkssikkerhed. Det er en integreret løsning, der kombinerer EventLog Analyzer og ADAudit Plus i en enkelt konsol til at hjælpe dig med nemt at administrere din Active Directory revision og netværkssikkerhed.

Den indsamler centralt logfiler fra enheder på tværs af netværket, herunder routere, switches, Linux- og UNIX-servere, IBM AS400 og iSeries maskiner, Windows-arbejdsstationer, medlemsservere, domænecontrollere, printservere, applikationer, såsom IIS og Apache webservere, Oracle, MS SQL , og mere.

Hvad kan du gøre med Log360?

 • Overvåg og kontrollér kritiske Active Directory-ændringer i realtid.
 • Opfyld de strenge krav i lovgivningsmandater som PCI DSS, FISMA, HIPAA, SOX, GLBA, GPG 13 og GDPR ved hjælp af let tilgængelige rapporter.
 • Modtag udtømmende information i form af kontrolrapporter om kritiske hændelser i Azure Active Directory og Exchange Online.
 • Brug færdige rapporter om logfiler indsamlet fra Windows- og Linux-/Unix-maskiner; IIS- og Apache-webservere; SQL- og Oracle-databaser; og perimetersikkerhedsenheder såsom routere, switches, firewalls, systemer til opdagelse af indtrængen og systemer til forebyggelse af indtrængen.
 • Få oversigt over dine AWS- og Azure-skyinfrastrukturer.
 • Generér realtidsalarmer, når globalt sortlistede IP-adresser og URL-adresser, der genkendes fra STIX/TAXII-baserede feeds, findes på dit netværk.
 • Forbedr sikkerheden og sikr integriteten af de vigtige data i din organisation.
 • Overvåg, rapportér om og kontrollér dine Microsoft Exchange-servere effektivt.

Kontrollér Active Directory-ændringer i realtid.

 

Kontrollér Active Directory-ændringer i realtid.

Modtag realtidsvarsler om eventuelle kritiske ændringer i din Active Directory-infrastruktur. Med disse advarsler og standardrapporter sikrer Log360 fejlfri Active Directory-kontrol og -ændringsovervågning. Få detaljerede oplysninger om AD-objekter, spor mistænkelig brugeradfærd, overvåg kritiske ændringer i grupper og OU'er og mere.

 

Hold dit netværk sikkert og sundt.

Log360 indsamler og analyserer logdata fra enheder på tværs af dit netværk i realtid. Dens rapporteringskonsol, korrelationsmotor, hændelsesreaktionssystem i realtid og søgemaskine arbejder sammen for at give dig selv de mindste oplysninger om dit netværks sikkerhed.

 

Administrér Exchange Online og Azure Active Directory gennem én konsol.

Log360 kan overvåge, rapportere om og kontrollere kritiske aktiviteter i Exchange Online og Azure Active Directory. Brug adskillige foruddefinerede rapporter, der tilbyder udtømmende information, tilpasbare alarmer, der passer til din organisations behov og e-mailunderretninger for at opleve nem administration af din Exchange Online- og Azure Active Directory-opsætning.

 

Overvåg let Microsoft Exchange-servere.

Log360 hjælper dig med at holde øje med vigtige aktiviteter, der finder sted i dine Microsoft Exchange-servere med en intuitiv grænseflade, der indeholder detaljerede, omfattende og handlingsrettede rapporter om alle aspekter af disse servere.

 

Sørg for, at din sky er godt sikret.

Virksomhedernes omlæginng til skymiljøet har gjort det obligatorisk at implementere værktøjer til sikkerhedsinformations- og begivenhedsstyring (SIEM) med dedikerede skyovervågningsfunktioner. Skyovervågningskomponenten i Log360 – fremmer med sine omfattende rapporter, nemme søgemekanisme og tilpasbare alarmprofiler din virksomheds velsmurte drift i et sikkert og beskyttet skymiljø.

 

Overvåg Active Directory-objekter tæt.

Log360 kan overvåge dit AD-miljø og levere udtømmende rapporter om AD-objekter og fremhæve vigtige sikkerhedsoplysninger om brugere, computere, sikkerhedsgrupper, GPO'er, OU'er, filer, mapper og mere. Ved hjælp af disse rapporter kan du lukke hullerne i dit netværk, der ellers kunne udnyttes.