Network Monitoring Software
 • Παρακολουθήστε δρομολογητές, μεταγωγείς, τείχη προστασίας,
  διακομιστές και εικονικές μηχανές για σφάλματα και απόδοση
  με το OpManager v12 Κάντε λήψη τώρα Monitoring Network Performance - ManageEngine OpManager

ManageEngine OpManager, το αξιόπιστο λογισμικό παρακολούθησης δικτύου.

Οι επιχειρήσεις βασίζονται σε δίκτυα για όλες τις λειτουργίες. Επομένως, η παρακολούθηση δικτύου είναι πολύ σημαντική για κάθε επιχείρηση. Πλέον, τα δίκτυα εκτείνονται σε όλο τον κόσμο, με πολλαπλές συνδέσεις μεταξύ γεωγραφικά διαχωρισμένων κέντρων δεδομένων, δημόσιων και ιδιωτικών cloud. Με αυτόν τον τρόπο δημιουργούνται πολλαπλάσιες προκλήσεις στη διαχείριση δικτύου. Οι διαχειριστές δικτύου πρέπει να είναι πιο ευέλικτοι και να λειτουργούν περισσότερο προληπτικά ως προς την παρακολούθηση της απόδοσης του δικτύου. Κάτι τέτοιο όμως είναι εύκολο στη θεωρία αλλά δύσκολο στην πράξη.

Παρουσιάζουμε το ManageEngine OpManager, μια εύχρηστη και οικονομική λύση παρακολούθησης δικτύου. Παρακολουθεί συσκευές δικτύου όπως δρομολογητές, μεταγωγείς, τείχη προστασίας, εξισορροπητές φορτίου, ελεγκτές ασύρματου LAN, διακομιστές, εικονικές μηχανές, εκτυπωτές, συσκευές αποθήκευσης και οτιδήποτε διαθέτει διεύθυνση IP και είναι συνδεδεμένο στο δίκτυο. Το OpManager παρακολουθεί συνεχώς το δίκτυο και παρέχει ορατότητα και έλεγχο σε βάθος. Σε περίπτωση σφάλματος, μπορείτε εύκολα να διερευνήσετε τη βασική αιτία και να την εξαλείψετε προτού επηρεαστούν οι λειτουργίες.

 

Παρακολούθηση δικτύου
σε πραγματικό χρόνο

 
Με περισσότερα από 2000 ενσωματωμένα συστήματα παρακολούθησης απόδοσης δικτύου, μπορείτε να παρακολουθήσετε την εύρυθμη λειτουργία και τις κρίσιμες μετρήσεις, όπως απώλεια πακέτων, λανθάνων χρόνος, ταχύτητα, σφάλματα και απορρίψεις, και να αναλύσετε τις συμφορήσεις απόδοσης.
 

Παρακολούθηση φυσικού και
εικονικού διακομιστή

 
Παρακολουθήστε τη χρήση CPU, μνήμης και δίσκου σε διακομιστές Windows και Linux. Παρακολουθήστε επίσης την απόδοση του κεντρικού υπολογιστή και των εικονικών μηχανημάτων των πλατφορμών λειτουργίας αναπαράστασης VMware, Hyper-V και Xen.
 

Όρια πολλών
επιπέδων

 
Παρακολουθήστε προληπτικά την απόδοση δικτύου με όρια πολλών επιπέδων. Για κάθε κρίσιμο πρόγραμμα παρακολούθησης απόδοσης, καθορίστε πολλαπλά όρια και λάβετε άμεσα ειδοποιήσεις για τυχόν παραβίαση.
 

Προσαρμόσιμοι
πίνακες εργαλείων

 
Αξιολογήστε προεπιλεγμένους πίνακες εργαλείων ή δημιουργήστε τους δικούς σας πίνακες εργαλείων χρησιμοποιώντας περισσότερα από 200 διαθέσιμα γραφικά στοιχεία απόδοσης και δείτε την απόδοση του δικτύου σας με μια ματιά.
 

Παρακολούθηση
σύνδεσης WAN

 
Παρακολουθήστε βασικές μετρήσεις όπως ο λανθάνων χρόνος, η καθυστέρηση, το RTT και η απώλεια πακέτων για την εξάλειψη προβλημάτων δικτύου. Δείτε την απόδοση ανά μεταπήδηση, για να βρείτε τι προκαλεί τον λανθάνοντα χρόνο και να το διορθώσετε γρήγορα.
 

Προσιτή τιμή και
ευκολία εγκατάστασης

 
Το ManageEngine OpManager δεν απαιτεί δαπανηρή παροχή συμβουλευτικής ή εκπαίδευση για την εγκατάσταση και την εκπαίδευση των χρηστών. Είναι το μόνο εργαλείο παρακολούθησης δικτύου που προσφέρει ένα διαφανές μοντέλο τιμολόγησης βάσει συσκευής.
Παρακολούθηση απόδοσης δικτύου χωρίς προβλήματα.
 • Τα περισσότερα καταστήματα IT χρησιμοποιούν πολλά εργαλεία παρακολούθησης δικτύου για την παρακολούθηση και τη διαχείριση των λειτουργιών του δικτύου. Ωστόσο, σε περίπτωση οποιουδήποτε σφάλματος, θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν πολλά εργαλεία, GUI, γραφήματα και αναφορές για να ανακαλύψουν την αιτία του προβλήματος. Το ManageEngine OpManager, το ενοποιημένο λογισμικό διαχείρισης δικτύου, παρέχει παρακολούθηση δικτύου σε πραγματικό χρόνο και αναλυτικές πληροφορίες για διάφορες προβληματικές περιοχές του δικτύου. Σας επιτρέπει, επίσης, να διερευνήσετε εύκολα τη βασική αιτία του προβλήματος δικτύου και να το διορθώσετε γρήγορα.

  Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο για να μάθετε πώς μπορείτε να διορθώσετε εύκολα ένα πρόβλημα απόρριψης πακέτου δρομολογητή με το OpManager.

  Router Dropping Packets - ManageEngine OpManager
Απλοποιημένη παρακολούθηση δικτύου από τερματικό σε τερματικό.
Με το ManageEngine OpManager μπορείτε να έχετε ολοκληρωμένη ορατότητα και ανάλυση της υποδομής δικτύου, συμπεριλαμβανομένων των τοπικών συσκευών, του ασύρματου δικτύου, των συνδέσεων WAN, των μη υπολογιστικών συσκευών, όπως εκτυπωτές, ακόμα και σημείων πρόσβασης. Το OpManager παρέχει επίσης ενσωματωμένες δυνατότητες αντιμετώπισης προβλημάτων με διαχείριση προγραμματισμού και διαμόρφωσης.
 • View the Performance of Monitoring Network - ManageEngine OpManager Δείτε την απόδοση, την κατανάλωση εύρους ζώνης, τις πρόσφατες αλλαγές διαμόρφωσης συσκευής σε μία μεμονωμένη σελίδα στιγμιότυπου. Βεβαιωθείτε τι ακριβώς προκαλεί το πρόβλημα και διορθώστε το προτού επηρεάσει τους τελικούς χρήστες.
 • Data Center Network Monitoring - ManageEngine OpManager Δημιουργήστε rack με συμπληρωμένες συσκευές και σχεδιάστε ορόφους κέντρων δεδομένων για μίμηση του κέντρου δεδομένων. Διερευνήστε την πραγματική σελίδα στιγμιότυπου της συσκευής σε περίπτωση σφαλμάτων.
 • Business Views with Devices & Maps - ManageEngine OpManager Δημιουργήστε επιχειρηματικές προβολές με συσκευές και χάρτες της επιλογής σας. Οπτικοποιήστε την εύρυθμη λειτουργία των συσκευών, την κίνηση δεδομένων μεταξύ τμημάτων ή υποκαταστημάτων, μια εφαρμογή που είναι ευρέως προσβάσιμη μέσω σύνδεσης και άλλα πολλά.
 • Network Monitoring Troubleshooting - ManageEngine OpManager Το OpManager σάς επιτρέπει να είστε ο πρώτος που θα ενημερώνεται για σφάλματα μέσω email και SMS, γεγονός που σας επιτρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σφάλμα και να ξεκινήσετε την αντιμετώπιση προβλημάτων προτού σας ειδοποιήσουν οι τελικοί χρήστες.
 •  
 •  
Ψάχνετε το κατάλληλο εργαλείο παρακολούθησης δικτύου;
Επιλέξτε μια έκδοση που ανταποκρίνεται καλύτερα στις απαιτήσεις παρακολούθησης του διακομιστή και του δικτύου σας.

Τυπική έκδοση

 • Παρακολούθηση συσκευών δικτύου
 • Παρακολούθηση φυσικού διακομιστή
 • Ειδοποιήσεις
 • Προσαρμοσμένοι πίνακες εργαλείων και πίνακες εργαλείων ειδικά για τον χρήστη
 • Επιχειρηματικές προβολές

Επαγγελματική έκδοση

 • Παρακολούθηση συσκευών δικτύου
 • Παρακολούθηση φυσικού διακομιστή
 • Παρακολούθηση εικονικού διακομιστή
 • Παρακολούθηση υλικού
 • Ειδοποιήσεις
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Προσαρμοσμένοι πίνακες εργαλείων και πίνακες εργαλείων ειδικά για τον χρήστη
 • Επιχειρηματικές προβολές
 • Τρισδιάστατες προβολές rack

Enterprise

 • Παρακολούθηση συσκευών δικτύου
 • Παρακολούθηση φυσικού διακομιστή
 • Παρακολούθηση εικονικού διακομιστή
 • Παρακολούθηση κατανεμημένου δικτύου/δικτύου πολλαπλών τοποθεσιών
 • Παρακολούθηση υλικού
 • Ειδοποιήσεις
 • Αυτοματοποίηση ροής εργασιών
 • Προσαρμοσμένοι πίνακες εργαλείων και πίνακες εργαλείων ειδικά για τον χρήστη
 • Επιχειρηματικές προβολές
 • Τρισδιάστατες προβολές rack
 • Ανακατεύθυνση/υψηλή διαθεσιμότητα
Παρακολούθηση δικτύου με την έκδοση Enterprise
Παρακολουθήστε κατανεμημένα δίκτυα από μία μόνο κονσόλα με την έκδοση Enterprise του ManageEngine OpManager
 • Παρακολουθήστε κατανεμημένα δίκτυα από μία μόνο κονσόλα με την έκδοση Enterprise του ManageEngine OpManager Διαχειριστείτε την υποδομή δικτύου που είναι κατανεμημένο σε διάφορες γεωγραφικές περιοχές από μία μόνο τοποθεσία. Μια δυναμική αρχιτεκτονική που είναι βασισμένη σε ανιχνευτήρες (probe) καθιστά δυνατή την κλιμάκωση κατά την ανάπτυξη και επέκταση μιας επιχείρησης, χωρίς συμβιβασμούς στην αξιοπιστία.
 • Network Monitoring Dashboard - ManageEngine OpManager Παρακολουθήστε την εύρυθμη λειτουργία, τη διαθεσιμότητα και την απόδοση σε όλους τους ανιχνευτήρες μέσω του κεντρικού πίνακα εργαλείων του διακομιστή. Ο κεντρικός διακομιστής έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει την απαιτούμενη ορατότητα δικτύου σε όλες τις τοποθεσίες, να πραγματοποιεί εύκολη κλιμάκωση, να ενοποιεί και να αναφέρει την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου σε πολλούς απομακρυσμένους ανιχνευτήρες.
 • Network Monitor Probe - ManageEngine OpManager Παρακολουθήστε πολλές απομακρυσμένες τοποθεσίες από μια κεντρική τοποθεσία με στοιχεία ελέγχου ειδικά για τους ανιχνευτήρες, ώστε να οπτικοποιηθούν τυχόν προβλήματα απόδοσης.
 • Network Utilization Monitoring - ManageEngine OpManager Δείτε λεπτομέρειες για συσκευές που λειτουργούν στον διακομιστή ανιχνευτήρα από τον υπολογιστή-πελάτη web κεντρικού διακομιστή. Το OpManager παρέχει 100% ακεραιότητα δεδομένων, ακόμη και όταν υπάρχει απώλεια σύνδεσης μεταξύ του κεντρικού διακομιστή και των διακομιστών ανιχνευτήρα που χρησιμοποιούν τοπική υποστήριξη βάσης δεδομένων.
 • Network Server Monitoring - ManageEngine OpManager Το OpManager είναι το ιδανικό σύστημα παρακολούθησης δικτύου για κατανεμημένα δίκτυα. Η έκδοση Enterprise είναι ενσωματωμένη σε μια αρχιτεκτονική που είναι βασισμένη σε ανιχνευτήρες και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε συσκευές δικτύου και διακομιστές που είναι κατανεμημένοι σε πολλές απομακρυσμένες τοποθεσίες.
 •  
 •  

Ψάχνετε ένα ενοποιημένο λογισμικό παρακολούθησης δικτύου;

Δοκιμάστε το ManageEngine OpManager Plus, ένα εργαλείο που προσφέρει παρακολούθηση δικτύου, παρακολούθηση εύρους ζώνης, διαχείριση διαμόρφωσης, διαχείριση αρχείου καταγραφής τείχους προστασίας, διαχείριση διευθύνσεων IP και διαχείριση θυρών μεταγωγέων.

Παρακολούθηση δικτύου εν κινήσει.

ManageEngine OpManager iPad Android App

Οι περισσότερες λύσεις παρακολούθησης δικτύου που διατίθενται σήμερα δεν παρέχουν ενσωματωμένη εφαρμογή για κινητές συσκευές. Το ManageEngine OpManager, το λογισμικό παρακολούθησης δικτύου σε πραγματικό χρόνο, προσφέρει εφαρμογές για κινητές συσκευές Android, iPhone και iPad που θα σας βοηθήσουν να παρακολουθείτε το δίκτυό σας, να εκτελείτε βασικές διαδικασίες αντιμετώπισης προβλημάτων, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις και να παραμένετε ενημερωμένοι για τη διαθεσιμότητα και την απόδοση των συσκευών IT από την άνεση του σπιτιού σας ή όταν μετακινείστε με τα μέσα. Προσαρμόστε τον πίνακα εργαλείων σας για να βλέπετε, εν κινήσει, με μια ματιά την τρέχουσα κατάσταση του δικτύου σας καθώς θα εμφανίζει κρίσιμες μετρήσεις.

Με το OpManager, μπορείτε να ελέγχετε το δίκτυό σας με σημαντικές πληροφορίες για:

 • Ειδοποιήσεις που έχουν ενεργοποιηθεί από το OpManager με κατηγοριοποίηση βάσει σοβαρότητας.
 • Απόδοση συσκευής.
 • Λίστα συσκευών που βρίσκονται εκτός λειτουργίας.
 • Εύρυθμη λειτουργία ολόκληρης της υποδομής IT.
 • Εύρυθμη λειτουργία συσκευών σε προβολή χάρτη για επιχειρήσεις.
Κριτικές πελατών
OpManager - 10 Steps Ahead of the Competition - Network Services Manager
OpManager - Easy Implementation & Excellent Support - Team Lead
OpManager - Easy Implementation with a Feature Rich Catalogue - NOC Manager
OpManager - Great Network Monitoring Tool - CIO
OpManager - Simple Implementation & Easy to use - Principal Engineer